“Ha egy könyvet igazán el akarsz olvasni, de még nem írták meg, akkor neked kell megírnod.”
Toni Morrison, Nobel-díjas író

2017. jan. 1.

2017 - éves projekt

BUÉK!
A 2017. évben azt tervezem, hogy minden nap készítek egy nagyi négyzetet az időjárásnak és a Yarnutopia tavalyi 365 napos kihívásának megfelelően. 2018-ban pedig összeillesztem egy naaagy takaróvá.

Az első 108


A témából adódóan úgy döntöttem, hogy a projektet a facebookon fogom menedzselni. Terveim szerint telesen nyílt csoportot hoztam létre, bárki bármikor csatlakozhat, moderálás lesz, de remélem, nem lesz vele sok munkám.

Naponta legalább 4-4 különböző színt fogok használni, az ebédidőben mért hőmérséklet függvényében a szivárvány egy színét, egy-egy hónapszínt, a déli napsütésre vonatkozó színt, valamint egy, vagy több csapadékra utaló színt (a feketét valószínűleg cserélgetni is fogom.) A színkódokat megadom.
A magam részéről a 125 m / 50 g-os 100 % mercerizált pamutokat választottam, mert minden boltban árulják, sok helyen az év minden szakában, könnyen beszerezhető. Nagy a kihívás, kíváncsi vagyok, mennyire sikerül megfelelnem neki, főleg behavazott napokon, nyaralás alatt, reményeim szerint költözés közben, stb. 

Csatlakozzatok!
Kövessetek!

0 comments:

Megjegyzés küldése